Prep Akademija

Sistem školovanja

Prep akademije su jedinstveni sportski sistemi u USA

Odredjene škole imaju mogućnost pohađanja Prep (Preparatory) tj. „Post Grad“ godine što u prevodu znači pripremna godina tj. godina koja dolazi nakon završetka srednje škole.

Ona služi za sve one koji iz bilo kog razloga nisu uspeli da upišu univerzitet ili su možda uspeli ali bi želeli da upišu bolji te upisuju pripremnu godinu tokom koje popravljaju ocene iz srednje škole i pripremaju testove neophodne za upis na univerzitete (Sat i Toefl).

Uz sve ovo, naravno, učenici se bave sportom na nivou koji je bolji od srednjoškolskog, a slabiji od univerzitetskog i daju sebi godinu dana da napreduju, razviju se i budu vidjeni od strane koledž trenera koji izuzetno prate prep takmičenja

Banner
Sistem i cilj

Prep akademije imaju za cilj da pomognu svim sportistima

Prep akademije imaju za cilj da pomognu svim sportistima sa završenom srednjom školom da upisu željeni koledž ili univerzitet. Prep akademije uglavnom traju od 5 - 9 meseci, moguće je uzimati koledž kurseve, pružaju adekvatnu pripremu za SAT i TOEFL testove i pružaju odlične svakodnevne treninge i izuzetno velik broj utakmica.

Prijavi se
;

Kako ustvari izgleda proces prijave za Prep program?

Popunjavanje College Star Recruiting upitnika
Pravljenje Highlight video materijala
Potpisivanje Ugovora sa College Star i dostava neophodne dokumentacije
Dostavljanje zvaničnih ponuda zainteresovanih prep akademija klijentu
Odabir prep akademije
Priprema i odlazak u USA ambasadu u Beogradu na intervju za vizu
Odlazak u USA