За нас

College Star Agency

College Star е основан 2008 година од страна на професионалци кои на директен или индиректен начин беа вклучени во функционирањето на Американскиот воспитен систем.

Нашиот тим е составен од луѓе кои најпрвин биле играчи, а потоа и тренери на американски универзитети, како и спортски менаџери кои благодарение на своите способности добија доверба на бројни тренери во Америка.

About Ave

Искуство

Започнувајќи со искуство, ентузијазам и верба само со пријателски однос, транспарентно работење и вистинско ангажирање, може да се постигне она кон кое тежнееме го основавме College Star.

Цели

Колку сме близу до исполнуваењето на нашата цел зборува во прилог фактот дека позади нас имаме голем број задоволни спортисти и родители, кои се нашата најдобра препорака.

;
13
13
13
Years
290
290
290
Universitets and high schools
500+
500+
500+
Students
60.000.000$
60.000.000$
60.000.000$
Provided in scholarships