Искористи ја шансата
студирај во Америка

Доколку се одлучивте да студирате во САД, го направивте чекорот кој може комплетно да ви го промени животот.

Пушти видео и дознај повеќе

Јавете ни се

Спортски
стипендии

Академски
стипендии

Уметнички
стипендии

Систем на едукации

Кандидатот кој сака да се запише на универзитет во Америка, мора да има диплома за завршено средно образование, односно завршен 4 степен. Кандидатот мора да положи TOEFL тест и SAT тест.

Џуниор Колеџ програма трае две години, после кои имате можност за едноставен трансфер на трета година на универзитетската програма. Потребно е да се положи само TOEFL тест.

Средните училишта во Америка се поделени на државни и приватни. College Star ислучливо соработува со приватните меѓународни училишта кои се организирани како boarding или hosting.

Banner
Team Member
Team Member
Team Member
Team Member
Team Member
ЗАПОЗНАЈ УСПЕШНИ СТУДЕНТИ

Дали сте заинтересирани за студирање во САД?

60.000.000$
60.000.000$
ОБЕЗБЕДЕНО ВО СТИПЕНДИИ ПОРТФОЛИО НА СИТЕ НАШИ СТУДЕНТИ
Училиште за англиски јазик со кое соработуваме.

Едукативниот центар Авалон за вас постои од 2004 година и од тогаш успешно гради доверба кај своите ученици.

SAT

Introduction and kick-off meeting checklist. Lorem ispumdolor sit amet.

Дознај повеќе

TOEFL

Introduction and kick-off meeting checklist.

Дознај повеќе
;
13
13
13
ГОДИНИ
290
290
290
УНИВЕРЗИТЕТИ И СРЕДНИ УЧИЛИШТА
500+
500+500+
500+
СТУДЕНТИ
60.000.000$
60.000.000$
60.000.000$
ОБЕЗБЕДЕНО ВО СТИПЕНДИИ

Впечатоци

Настани

Времетраење

Датум

Време

Место

Availability

Нема тековни настани